Boost jouw carrière bij Team Greystone!

Een snel groeiend bedrijf in niche rekrutering. Belgische roots met een internationale mindset. Een jong en dynamisch team met gedreven goalgetters. Een carrière in werving & selectie met de nadruk op sales. Royale commissies en doorgroeimogelijkheden op korte termijn. Een coole werksfeer met een ‘can do’-mentaliteit. Dat kunnen wij allemaal beloven! Waar wacht jij nog op?

  Neem contact op!

  Je kan ons privacybeleid hier lezen.

  Als je je gegevens hier niet wilt achterlaten, kan je ons altijd bellen op dit nummer: +32 (0) 33 04 86 00

  Greystone, not your average recruitment company.

  Wat maakt ons buitengewoon? De nodige knowhow uit het verleden gecombineerd met een data driven aanpak uit de toekomst. Ambitieuze begeleiding waar we samen groei centraal zetten, voor het bedrijf én voor jezelf. Een plek vol carrièremakers met een passie voor kwaliteit en succes. Waar je wel anders moet zijn om het verschil te maken.

  1 Zot van A

  Wij zijn zot van A, van Ambitie en natuurlijk van onze homebase Antwerpen! Wij zoeken collega’s die onze passie en drive delen om een expertisenetwerk uit te bouwen van klanten en kandidaten in heel België en Europa.

  Nieuwe markten aanboren en (internationale) vestigingen uitbouwen? De toekomst staat helemaal in teken van groei en daar kan jij binnenkort deel van uitmaken. Spring op onze hogesnelheidstrein en reis met ons mee!

  2 Zot van B

  Begeleiding is het keyword, op alle vlakken. In de opstart van je job, in het verbeteren van je competenties, in het goed voelen op de werkvloer, in het uitbouwen van je netwerk, in het behalen van je doelen. We doen het samen!

  En ook voor wie weinig of geen werkervaring heeft, bieden we unieke groeikansen. Via ons eigen trainingsprogramma word je op korte tijd geschoold tot topsales. Nadien stellen we samen met jou een carrièreplan op maat van jouw ambities op.

  3 Zot van C

  Carrièremakers zitten op hun plaats bij Greystone. Jij krijgt je eigen verantwoordelijkheid en bepaalt zelf de route naar succes. Door inzet, teamwork en je te verdiepen in onze process- & data-driven aanpak. Wij leren het je graag!

  We staan op de eerste rij om je carrièrehonger te voeden en je ambities te belonen. Wie hard werkt en sterk presteert, groeit in een recordtempo door naar topmanagementfuncties. De weg ligt volledig voor je open binnen Greystone.

  Jouw carrière binnen Greystone start hier!

  Starten als trainee
  Eerste ervaring in sales
  Ervaring in rekrutering
  Management
  Operations
  Jobstudent

  Starten als trainee

  Jobs voor schoolverlaters gezocht? Welkom bij Greystone! Wij hebben een volledig uitgewerkt traineeprogramma waarbij starters alle mogelijke opleidingen krijgen om de job van recruiter te leren. Soft skills zijn zeker nodig, maar de durf om actief te prospecteren en een eigen netwerk uit te bouwen, is een must! Jij versterkt ons team met jouw talenten, wij zorgen voor:

  • Een activerend trainingsprogramma met de beste salesopleiding.
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden. Klim in twee jaar tijd op tot manager.
  • Stevige individuele beloningen. Verzilver je topprestaties met royale commissies.

  Eerste ervaring in sales

  Jij voelt je als een vis in het saleswater en wil actief bouwen aan een groeiend en bloeiend bedrijf met een internationale mindset. Check! Greystone heeft vacatures voor junior sales profielen die 100% verantwoordelijkheid willen nemen om hun klanten- en kandidatenportefeuille uit te bouwen. Je krijgt mooie commissies en kansen. Je werkt zelfstandig, maar altijd in overleg met je collega’s. Jij durft doorduwen voor de beste resultaten. Wat bieden wij?

  • Een activerend trainingsprogramma waarin je je salesskills op topniveau brengt.
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden. Klim in twee jaar tijd op tot manager.
  • Stevige individuele beloningen. Verzilver je topprestaties met royale commissies.

  Ervaring in rekrutering

  Jij hebt je eerste ervaring in werving en selectie en staat open om een ‘new way of working’ te leren kennen? Welkom bij Greystone! Onze aanpak als recruitmentkantoor is anders. Echt anders. Vergeet de platgetreden paden van headhunting en jobpostings. Greystone heeft een eigen methodiek ontwikkeld waarbij je een database opbouwt in een nichemarkt die jou het beste ligt. Zelfstandig werken is het codewoord en teamwork is de sleutel tot succes! Wat bieden wij?

  • Geweldige doorgroeimogelijkheden. Klim in drie jaar tijd op tot senior manager.
  • Stevige individuele beloningen. Verzilver je topprestaties met royale commissies.
  • De volledige vrijheid om zelf je werkwijze en agenda te bepalen

  Management

  Jij bent helemaal klaar om een team te begeleiden binnen Greystone? Sta je te popelen om nieuwe markten aan te boren in België of Europa? We need you! Onze management vacatures worden ingevuld door ambitieuze en dynamische managers die al een eerste ervaring in sales of rekrutering achter de rug hebben. Jij bent een motivator, leider, coach en inspirator. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning:

  • Lanceer zelfstandig nieuwe markten via ons Greystone succesrecept.
  • Focus op de ontwikkeling van je leadershipskills. Geen micromanagement.
  • Geweldige doorgroeimogelijkheden naar topmanagementfuncties.

  Operations

  Gezocht: straf talent in HR, marketing, legal, boekhouding en office management. Om onze sales- en rekruteringscellen op volle toeren te laten draaien, heb je een stabiele motor nodig. Een kernteam van ondersteunende functies dat elke dag onze werking organiseert en optimaliseert. Klaar om ons pittig en plezant team te vervoegen met jouw talenten als administratief, boekhoudkundig, juridisch of marketingmedewerker? Welkom! Wij bieden alvast:

  • Geweldige doorgroeimogelijkheden. Presteer en promoveer snel naar je gewenste niveau.
  • Een unieke kans om aan het stuur te zitten van een (internationale) topper in rekrutering.
  • De volledige vrijheid om zelf je werkwijze te bepalen en je stempel te drukken.

  Jobstudent

  Bijverdienen als jobstudent? Greystone heeft regelmatig toffe studentenjobs in de aanbieding voor jonge goalgetters. The place to be is ons hoofdkantoor in Antwerpen op wandelafstand van het Centraal Station en het hippe Zuid. Hip zijn ook de collega’s van Greystone die je graag meenemen in onze dynamische werksfeer en je begeleiden in je eerste werkervaring. Opgelet, enkel voor wakkere jobstudenten die weten van aanpakken! Jij komt terecht in:

  • Introductie tot werving & selectie in combinatie met de beste salesopleiding.
  • Een topnetwerk van salesprofessionals en -managers. Toevoegen op LinkedIn dus!
  • Een professioneel team waar ambitie en fun in elkaar overvloeien.

  Greystone heeft ook mijn carrière een boost gegeven!En ik vertel graag waarom…

  Om meteen met de deur in huis te vallen hierover kan ik zeggen dat ik hier ‘met mijn gat in de boter’ ben gevallen. Greystone gaf me een mooie kans om me op allerlei vlakken te ontplooien en nieuwe competenties te verwerven.

  Geraldine Van De Merckt – Operations

  1,5 jaar geleden kwam ik hier als vers afgestudeerde student solliciteren. Vanaf dag 1 krijg je coaching om je sales skills naar het hoogste niveau te brengen en leer je de kneepjes van het vak van ervaringsdeskundigen.

  Bob Somers – Recruitment Consultant

  Een bedrijf waar goeie prestaties beloond worden, waar je op een vriendschappelijke manier met je managers en bazen omgaat en waar je mee kan schrijven aan een boeiend verhaal.

  Charlotte Verlinden – Recruitment Consultant

  Greystone, wie zijn ze, wat doen ze?

  Wij werken elke dag met passie en plezier aan de groei van Greystone. Wil je op de hoogte blijven van de trends in onze business en onze nieuwe toekomstplannen? Join de Greystone community!

  Blijf up-to-date van jouw sector En versterk je carrière met nieuwe inzichten.

  Schrijf je in op onze nieuwsbrief en word lid van onze community. Ontvang gratis tips voor je carrière en vacatures op maat van jouw zoekopdracht. Als member geniet je bovendien van heel wat voordelen zoals exclusieve eventuitnodigingen.

   Ik ben geïnteresseerd in

   Je kan ons privacybeleid hier lezen.